Sinem Erköseoğlu'nun katil zanlıları Paksoy kardeşlere beraat

Sinem Erköseoğlu'nun katil zanlıları Paksoy kardeşlere beraat

YAŞAM Haberleri

Sinem Erköseoğlu'nun apartmandan düşerek ölümüne dair davada "kasten adam öldürme" suçlamasıyla yargılanan Can ve Emre Paksoy kardeşler beraat etti.

Beyoğlu'da bir apartman boşluğunda cesedi bulunan Nazlı Sinem Erköseoğlu'nun ölümüne ilişkin davada Can ve Emre Paksoy kardeşler beraat etti. İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuksuz sanıklar Can ve Mahmut Emre Paksoy, Erköseoğlu'nun annesi Ferah Kural ile babası Ergün Erköseoğlu ve taraf avukatları katıldı.Davayı karara bağlayan mahkeme heyeti, sanıklar Can ve Mahmut Emre Paksoy kardeşlerin ayrı ayrı beraatine hükmetti. Nazlı Sinem Erköseoğlu'nun 26 Eylül 2010'da Beyoğlu Gümüşsuyu İnönü Caddesi'ndeki Mithatpaşa Apartmanı'nın havalandırma boşluğunda ölü bulunmasına ilişkin hazırlanan iddianamede, Mahmut Emre ve Can Paksoy kardeşlerin, ''kasten öldürme'' suçundan müebbet hapis cezasına çarptırılmaları isteniyordu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...