Paraya ihtiyacı olduğu için arabasını satışa çıkardı, sonrasında olanlar filmleri aratmadı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Paraya ihtiyacı olduğu için arabasını satışa çıkardı, sonrasında olanlar filmleri aratmadı

YAŞAM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Samsun'da film gibi bir olay yaşandı. Sıkıştığı için arabasını satılığa çıkaran adamın önüne para dolu çanta çıktı. Etrafına bakıp çantayı aldığı gibi evine giden adamın sonrasında yaptıkları ise yürekleri ısıttı.

Samsun Canik ilçesinde yaşayan Ergün Uzun (49), otomobiliyle ilerlerken yolda bir çanta gördü. Aracını durduran şahıs, çantayı alıp kontrol ettiğinde içinde para olduğunu gördü. Uzun, sahibine ise İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından yapılan haber sayesinde ulaştı. Ergün Uzun, 200 bin TL'yi Cengiz Karayiğit'e (45) eksiksiz teslim etti. 

"KANSER HASTASIYIM, PARAYI TEDAVİ İÇİN KULLANACAKTIM"

Ordu Ünye'de yaşadığını belirten Karayiğit "Kanser hastasıyım. Samsun'da özel bir hastanede tedavi görüyorum. Bu parayı da onun için kullanacaktım. Çantayı araçtan düşürdük. Sağ olsun değerli ağabeyimiz bana ulaştırdı. Allah ondan razı olsun" dedi. 

"PARAYA İHTİYACIM VARDI AMA DOKUNMADIM"

Ergün Uzun ise "Zor durumdaydım, 'Allah'ım benim paraya ihtiyacım var' demiştim. Arabayı satılığa çıkardım. Satılık diye yazdıktan sonra buradan geçerken çantayı gördüm. Biraz bekledim, içini açmadım. En son baktım kimse olmayınca çevrede açtım. Allah’ım bana bir çanta para yollamış dedim. Çantanın içi avro, dolar ve Türk parası doluydu. Sonra ‘Ya adamın evi yanmışsa bu parayı nasıl yiyeceksin’ diye düşündüm. Ondan sonra ben bu parayı yiyemem dedim. Arkadaşımız hastanede tedavi görüyormuş. Ünye’den buraya gelip gidiyormuş. Basın sayesinde arkadaşımızı bulduk. Video yayınlayınca 200-300 kişi aramış. Bu paraya dokunmak bize yakışmaz dedik. Sahibine verdik" diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Vecdi Karacaoğlu 31 Ağustos 2023 15:00

Ahlakin Üst seviyesi...Allah sana helalinden verecektir . Vicdanlı insan....

Sonraki Haber Yükleniyor...