Siirt'ten acı haber: Hemşirelerin pikniği felaketle bitti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Siirt'ten acı haber: Hemşirelerin pikniği felaketle bitti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Siirt’te pikniğe giden hemşirelerden Halime Timurtai elini yıkamak isterken dereye düştü. Bir anda akıntıya kapılan genç hemşireye arkadaşları yardım etmeye çalıştı. Halime'yi kurtarmaya çalışan bir meslektaşı da akıma kapıldı. Olay yerine çok sayıda ambulans gödnerilirken kahreden haberi 'Acı günümüz' diyerek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. Suya düşen hemşire Halime Timurtaş'ın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, ona yardım etmek isterken akıma kapılan meslektaşı aranıyor.

Pervari ilçesinde, İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli hemşire Halime Timurtaş, ilçeye bağlı Beğendik beldesi yakınlarında arkadaşlarıyla piknik yaptığı sırada ayağının kayması sonucu Müküs Çayı'na düştü.

Arkadaşını kurtarmak için suya giren hemşire E.G. de akıntıya kapıldı. Vatandaşların da desteğiyle yapılan çalışmada Halime Timurtaş sudan çıkarıldı.

Halime Timurtaş yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bölgeye sevk edilen jandarma, 112 Acil servis ve AFAD ve su altı arama ekipleri, E.G'yi arama çalışması başlattı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

SAĞLIK BAKANI KOCA 'ACI GÜNÜMÜZ' DİYEREK DUYURDU

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Acı günümüz. Siirt Pervari’de bir grup sağlık çalışanı arkadaşımız, piknik yapmak için Müküs Çayı kenarına gitti. Elini yıkadığı sırada, dengesini kaybedip akıntıya kapılan hemşire arkadaşımız Halime Timurtaş, çaydan çıkarılsa da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı” ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...