'Sen rahat uyu şehidim Yağız’ın bize emanet'

Düzenleyen:
'Sen rahat uyu şehidim Yağız’ın bize emanet'

YAŞAM Haberleri

Hakkari Çukurca’daki terör saldırısında yaralanan ve 4 gün sonra GATA’da şehit olan Yüzbaşı Özgür Özekin’in cenazesi, Muğla’nın Fethiye ilçesinde toprağa verildi.

Şehit yüzbaşı için baba ocağında düzenlenen konvoya yüzlerce araç katıldı. Cenaze merasiminde annesi Aliye, eşi Müge, kardeşi Murat Özekin ve yakınları, şehidin tabutu başında gözyaşı döktü. Şehidin 1 yaşındaki oğlu Yağız Pars ise babasının tabutunu okşadı. Yağız Pars’ı kucağına alan 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel de gözyaşlarına hakim olamadı. Minik yavru, komutanın kucağından bir an bile inmedi. Özekin’in cenazesi, cenaze namazının ardından İncirköy Mezarlığı’nda defnedildi. 2 yıl önce evlenen Özgür Özekin’in yüzbaşı rütbesini bu yıl aldığı öğrenildi. Özekin’in üniversiteden tanıdıkları, arkadaşlarının okurken hep asker olmak istediğini söylediler.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...