Semra'nın çilesi!..

Semra'nın çilesi!..

YAŞAM Haberleri

Evlenirken kocasına güvenip senetlere imza atan genç kadın icralık oldu, hapis cezasına çarptırıldı, üstüne bir de kansere yakalandı.

Kastamonu'da, severek evlendiği eşinin evi terk etmesiyle borcunu ödeyemeyen genç kadın, imzaladığı senetler yüzünden hapis cezasına çarptırıldı. Genç kadın, yaşadığı stresten dolayı meme kanserine yakalandı. nbsp;Edinilen bilgilere göre, Esentepe Mahallesinde yaşayan Semra Kadiroğlu (27), 2012 yılı başlarında evlendiği Vedat B.'nin 'Ankara'ya iş bulmaya gidiyorum" diyerek evi terk etmesiyle hayatı karardı. Evlenirken aldıkları eşyalar için yapılan senetlere eşine güvendiği için imza atan Semra Kadiroğlu, bir süre sonra eşinin işten çıkması ve ardından da evi terk etmesi yüzünden senetleri ödeyemez hale geldi. Sonra icralık olan Semra Kadiroğlu, bu zaman zarfında borcunu ödeyemediği için mahkeme tarafından hapis cezasına çarptırıldı. Bu süre zarfında büyük sıkıntı çeken Kadiroğlu bir de meme kanseri hastalığına yakalandı. Evlenmeden önce hayatının ve kazancının güzel olduğunu belirten Semra Kadiroğlu, "Çalıştığım yerlerden alabildiğim kadar ücretle borçları ödemeye çalıştım. Ama çoğunu ödeyemedim. Bu yüzden hapis kararı çıktı. Üstüne bir de kansere yakalandım. Tedavi olmam gerekiyor fakat sigortalı olmadığım için olamıyorum. Yakında borcumu ödeyemezsen hapse gireceğim. Bu yüzden yetkililerin bana yardım etmesini istiyorum" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...