Selde kaybolan Kara'yı arama çalışmaları sona erdi

Selde kaybolan Kara'yı arama çalışmaları sona erdi

YAŞAM Haberleri

Giresun'da meydana gelen sağanak yağışta dere kenarındaki bahçesinde otlanan ineklerini almaya gittikten sonra kaybolan Zeynep Kara'yı (83) bulmak için başlatılan arama çalışmaları sona erdi.

Giresun'da meydana gelen sağanak yağışta dere kenarındaki bahçesinde otlanan ineklerini almaya gittikten sonra kaybolan Zeynep Kara'yı (83) bulmak için başlatılan arama çalışmaları sona erdi. nbsp;Olay 31 Ağustos 2013 Cumartesi günü akşamı saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Sağanak yağışta dere kenarındaki bahçesinde otlanan ineklerini almaya gittikten sonra kaybolan Zeynep Kara'yı arama çalışmaları İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Arama Kurtarma ekipleri tarafından aralıksız sürdürüldü. Yapılan 9 günlük arama çalışmasının bir netice vermemesi üzerine bugün itibariyle arama çalışmaları durduruldu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...