Şehit Uzman Çavuş malulen emekliliği reddetmiş

Düzenleyen:
Şehit Uzman Çavuş malulen emekliliği reddetmiş

YAŞAM Haberleri

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Yavuz'un Tokat'ın Zile ilçesindeki baba ocağına acı haber ulaştı.

Evrenköy Muhtarı Ertuğrul Özkara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üzgün olduklarını söyledi. Şehit Yavuz'un babasını yıllar önce kaybettiğini belirten Özkara, "Şehidimiz 4 kardeş. Ailenin tek erkek çocuğuydu. Şehidimizin bacağındaki varis ya da mantar rahatsızlığı nedeniyle devletimiz 'malulen emekli ol' dedi ancak o bunu kabul etmedi. Bugün de şehit oldu. Şehidimiz 4 yıllık askerdi. Dün gece annesi ile görüşmüş, 'çatışmalar var, ben sizi ararım' demiş." ifadelerini kullandı.

Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel de üzüntülerinin büyük olduğunu vurgulayarak, "Askerlerimiz şehit eden PKK'lı teröristleri ya tam susturacağız ya kan kusturacağız." dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...