Şehit madencinin babasından yürekleri dağlayan şiir

/ Kaynak: İHA
Şehit madencinin babasından yürekleri dağlayan şiir

YAŞAM Haberleri  / İHA

Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden Kırkağaçlı İsmail Coşkun'un babası Halil Coşkun'un oğlu için yazdığı şiir yürekleri dağladı.

Ardında biri 14 aylık diğeri iki haftalık iki evlat bırakan maden şehidi İsmail Coşkun'un babası Halil Coşkun, kaleme aldığı şiirini gözyaşları içerisinde okurken, evladının acısını unutamadığını söyledi. Kırkağaç'ta ikamet eden baba Halil Coşkun'un şiirinde geçen "Gören gözlerim görmez oldu, duyan kulağım duymaz oldu, yiyen ağzım yemez oldu, çalışan elim çalışmaz oldu, yürüyen ayağım yürümez oldu, her gün çıkarım kapının önüne, saat altıdan sonra, oğlum gelecek diye yoluna bakarım. Gelmedi, gelmedi gelmez artık. Gitti gelmez. Ne olur benim bu halim. Çocuklarıma ağlarım, kendime ağlarım, her gün yollarını beklerim, gelmez gelmez gelmez gitti gelmez. Çok özledim, her gün yolunu beklerim, gelen yok giden yok her gün ağlar gözlerim" mısraları yürekleri burktu. Oğlunu çok özlediği için ona şiir yazdığını söyleyen Halil Coşkun, şöyle konuştu: "Çok özledim oğlumu. Her gün saat 6'da dışarıya çıkıp oğlumun gelmesini bekliyorum. Ama gelmiyor gelmez artık" diyerek gözyaşlarını tutamadı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...