Şehit annesinden teröristlere tokat gibi cevap

Düzenleyen:
Şehit annesinden teröristlere tokat gibi cevap

YAŞAM Haberleri

Şehit annesi Sibel Çay, "Şehit annesi olmaktan dolayı çok gururluyum. İsterlerse engelli oğlumu gönderirim" diyerek teröre tepki gösterdi.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ın eşi Beyhan Demirtaş ile Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan’ın eşi Ruhan Özkan tarafından "Adana’dan Kahramanmaraş’a Şehitler Köprüsü" projesi kapsamında şehit aileleri bir araya geldi. Şehit aileleri ilk olarak Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan’ı makamında ziyaret etti.

"GURURLUYUM, BİR OĞLUM DAHA VAR ENGELLİ, İSTİYORLARSA ONU DA GÖNDERİRİM"
Şehit aileleri daha sonra Kahramanmaraş’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyaretler sırasında polis memuru oğlunu 29 Martta Şırnak’ta şehit veren Sibel Çay, eşinin askerlik için müracaat ettiğini hatırlatarak, şunları söyledi: “Şehit Volkan Çay’ın annesiyim. Oğlum Şırnak’ta şehit oldu. Gururluyum, çok gururluyum. Arkada bir oğlum daha var engelli, istiyorlarsa onu da gönderirim. Kocam hazır.

"BEN DE HAZIRIM BU VATAN İÇİN, BİZ PABUÇ BIRAKMAYIZ"
Ben de hazırım bu vatan bu millet için. Biz pabuç bırakmayız. Ben bayrağımı yerde bırakmam. Havada gezdiririm. Çocuğumda gurumuz oldu. Biz zaten onu öyle yetiştirdik. O da bu gururu bize verdi”

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...