Şehit anası yürekleri dağladı

Düzenleyen:
Şehit anası yürekleri dağladı

YAŞAM Haberleri

Ordu’da şehit düşen Mehmetçikler, memleketlerine gönderildi. Sivaslı Doğan Kaya’nın annesi yavrusunun tabutuna sarılarak gözyaşlarına boğuldu

Ordu’nun Mesudiye ilçesinde teröristlerin kurduğu pusu sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Hamdi Karagöz’un naaşı Konya’ya, Jandarma Er Doğan Kaya’nın naaşı Sivas’a, Jandarma Er Muhammed Ali Sarı’nın naaşı da Kırşehir’e gönderildi. Sivas Belediyesi’ne ait cenaze aracı ile şehit er Doğan Kaya’nın cenazesi baba ocağı Şarkışla ilçesi Gülsuyu Meydanı’na getirildi. Tören öncesi şehidin annesi Hüsne Kaya, cenaze aracında bulunan oğlunun Türk bayrağına sarılı cenazesine sarılarak, “Yavrum” diye ağıt yaktı. Gözyaşı döken acılı anneyi yakınları ve sağlık görevlileri teselli etmeye çalıştı. Askeri görevini tamamlamasına üç ay kala şehit olan Doğan Kaya binlerce kişinin katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Yılmaz-Hüsne Kaya çiftinin 3 çocuğundan ikincisi olan şehit jandarma er Doğan Kaya’nın askerlik görevini bitirmesinin ardından, uzman çavuş olarak askerde kalmayı istediği öğrenildi. Konya’da ebediyete uğurlanan Jandarma Uzman Çavuş Hamdi Karagöz’ün cenaze töreninde ise, şehidin eşi ayakta durmakta zorlanınca tekerlekli sandalye getirildi. Eşinin üniformasını giyen Duygu Karagöz, gözyaşları arasında şehidini uğurladı. Hamdi Karagöz’ün 3 yaşindaki kızı Berra ise, olan bitenden habersiz etrafı izledi. Öte yandan Hakkari’de önceki gün teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan 24 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Fırat Torunoğlu, memleketi Van’ın Erciş ilçesi’nde ebediyete uğurlandı. FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi sırasında Özel Hareket Daire Başkanlığı’nda yaralanmasının ardından tedavi gördüğü hastanede şehit olan Başkomiser Bülent Yurtseven ve Ordu’da bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Komando Er Muhammed Ali Sarı da, Ankara’da gözyaşları arasında toprağa verildi. 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...