Şehit ağabeyini üniformasıyla uğurladı...

Düzenleyen:
Şehit ağabeyini üniformasıyla uğurladı...

YAŞAM Haberleri

Hakkâri Şemdinli’de güvenlik güçleriyle PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada ağır yaralanarak tedavi gördüğü GATA’da şehit olan İnegöllü Uzman Çavuş Yavuz Mete, son yolculuğuna uğurlandı.

Helallik için son defa baba ocağına gelen şehidin cenazesini, 16 yaşındaki kız kardeşi komando kamuflajı giyip asker selamı ile karşıladı. Ayakta durmakta güçlük çektikleri için görevli askerlerden yardım alan anne ve baba, evlerinin önünde kurulan çadırda taziyeleri kabul etti. Dün gece ilçeye gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve eski İçişleri Bakanı Efkan Ala ile AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin de şehidin evini ziyaret ederek, ailesine başsağlığı diledi. Şehidin naaşı İshak Paşa Camii’nde, Cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...