Şehidin baba evine ateş düştü

/ Kaynak: İHA
Şehidin baba evine ateş düştü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Şırnak'ta mayının patlaması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Musa Somay'ın (29) Hatay'ın Erzin ilçesine bağlı Yeşiltepe köyündeki baba evine ateş düştü.

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Irak sınırındaki Karaçalı üs bölgesinde güvenlik yolu yapımı sırasında daha önce araziye döşendiği belirtilen mayının patlaması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Musa Somay'ın (29) Hatay'ın Erzin ilçesine bağlı Yeşiltepe köyündeki baba evine ateş düştü. Erzin Kaymakamı İskender Yönden ve Erzin Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ali Bahadır Aslan, şehidin ailesine acı haberi verdi. Haberin duyulması üzerine şehidin evine köylüler taziye için akın etti. Şehidin babası Ramazan Somay, annesi Meryem Somay ve kardeşlerine sağlık ekibi tarafından sakinleştirici verildi. Şehidin babası Ramazan Somay, oğlunun bir hafta önce izin kullandıktan sonra Şırnak'a gittiğini anlattı. Evli ve 2 çocuk babası şehit Uzman Çavuş Musa Somay'ın cenazesi yarın kılınacak namazın ardından Yeşiltepe köyü mezarlığında toprağa verilecek. nbsp;
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...