Şantiye alanı göle döndü, 11 hafriyat kamyonu ve 4 iş makinesi sular altında kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Şantiye alanı göle döndü, 11 hafriyat kamyonu ve 4 iş makinesi sular altında kaldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul'da sağanak sonrası Bağcılar’da bulunan şantiye alanı resmen göle dönerken 11 hafriyat kamyonu ve 4 iş makinesi ise suyun altında kaldı.

İstanbul’da etkili olan sağanak sonrası birçok yeri su bastı. Esenyurt'ta dükkan ev evler sular altında kalırken bölgeye çok sayıda iş makinası sevk edildi. İçişleri Bakanı Soylu ise Esenyurt'a giderek incelemelerde bulundu. Bakan Soylu, şiddetli yağışta etkilenenlere nakdi yardım yapılacağını duyurdu.

Öte yandan şiddetli yağış İstanbul'un birçok bölgesinde etkisini sürdürürken gece saatlerinden itibaren çakan şimşekler geceyi aydınlattı.

ŞANTİYE ALANINDAKİ MAKİNELER SULAR ALTINDA

Yağışların etkilendiği bölgelerden biri de Bağcılar oldu.Bağcılar Bağlar Mahallesi'ndeki bir şantiye alanı da göle döndü. Bayram tatili nedeniyle şantiye alanına bırakılan 11 hafriyat kamyonu ve 4 iş makinesi de tamamen suyun altında kaldı.

Yetkililer sabah erken saatlerde şantiyeye geldi. Göle dönen alan havadan görüntülendi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...