Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonu: 8 gözaltı

/ Kaynak: AA
Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonu: 8 gözaltı

YAŞAM Haberleri  / AA

Operasyonda 200 gram esrar, 15 uyuşturucu hap ile iki ruhsatsız tabanca ve bir av tüfeği ele geçirildi, 8 kişi gözaltına alındı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 8 kişi gözaltına alındı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, üç aydır yürütülen çalışmalar kapsamında ilçede uyuşturucu ticareti yaptıkları öne sürülen bazı kişilerin kimliğini ve adreslerini tespit etti. Belirlenen 10 adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, şüphelilere ait ev ve iş yerlerinde yaptıkları aramalarda 200 gram esrar, 15 uyuşturucu hap ile iki ruhsatsız tabanca ve bir av tüfeği ele geçirdi. Operasyonda 8 kişi yakalandı.Uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 8 şüphelinin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...