Şanlıurfa’da feci kaza: Aynı aileden 4 kişi öldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Şanlıurfa’da feci kaza: Aynı aileden 4 kişi öldü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde patates ve soğan yüklü kamyonetin otomobil ile çarpışması sonucu aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti.

Şanlıurfa’nın Suruç-Birecik karayolunun Kocaali mevkiinde meydana gelen olayda Müslüm K. Yönetimindeki patates yüklü kamyonet Nevzat Korkmaz idaresindeki hafif ticari araca çarptı. Yaşanan feci kazada sürücü Nevzat ile araçtaki Meryem ve Yakup Korkmaz olay yerinde hayatını kaybetti.

AYNI AİLEDEN 4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Hakkı, Salih, Nehsan ve Müslüm K. ise kazayı yaralı atlattı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaralıları Birecik ve Suruç Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralı Hakkı Korkmaz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Aynı aileden 4 kişinin hayatını kaybettiği kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Şanlıurfa’da feci kaza: Aynı aileden 4 kişi öldü

 

                                        

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...