Samsun'da feci kaza: 8 yaralı

/ Kaynak: İHA
Samsun'da feci kaza: 8 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Samsun'da dolmuş minibüs ile kamyonetin çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı.

Kaza, Canik ilçesi Gürgenyatak Mahallesi Yerlice mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kadir Aydın idaresindeki 55 BC 460 plakalı kamyonet, Mustafa Şahin'in kullandığı 55 M 0563 plakalı dolmuş minibüs ile çarpıştı. Kazada kamyonet sürücüsü Kadir Aydın (27) ile Gökçem Işık (22), Mustafa Can Kınık (19), Nur Banu İnce (21), Ecem Nur Uçarlı (22), Ayşe Şule Erdem (19), Cansu Serter (20) ve Büşra Nur Kabaş (20) yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.


Canik İlçe Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç ile Hasköy Minibüsçüler Derneği Başkanı Hakan Bektaş, aynı yerde sürekli kaza olduğunu belirterek, yetkililerin söz konusu yolda gerekli tedbirleri almalarını istediler.


Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...