Samsun'a yabancı damat

/ Kaynak: İHA
Samsun'a yabancı damat

YAŞAM Haberleri  / İHA

Samsunlu Çevre Mühendisi Ebru Öztürk, İspanyol Bilgisayar Mühendisi Juan Jose Linares'le Samsun'da düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdi.

5 yıl önce Kanada'da İngilizce kursunda tanışan çift düğünlerini Samsun'da yapmaya karar verdiler. Büyük Samsun Oteli'nde düzenlenen nikah merasimine gelin ve damadın yakınları katılırken, genç çift nikahın yapılacağı otelin bahçesine gelin Ebru Öztürk'ün 20 gün önce nikah merasimi ile uğraştığı esnada geçirdiği trafik kazasından dolayı kalça kemiğini kırması nedeniyle gelin arabası ile geldiler ve nikah masasına da gelin koltuk değnekleri yardımıyla oturdu.
Genç çiftin nikahını İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sever kılarken, çifte ömür boyu mutluluklar diledi.
Evlendikleri için mutlu olduğunu belirten gelin Çevre Mühendisi Ebru Öztürk, "Montreal'de İngilizce kursunda tanıştık. Orada uzun süre bir arkadaşlığımız oldu. Bu arkadaşlık sonra sevgiye dönüştü. Seneler sonrası evliliğe karar verdik. Evlilikte Türkiye'yi seçmemizin nedeni Juan, Türkiye'yi bilmiyordu. Benim doğduğum şehri merak ediyordu. Hatta onların adetlerinde de nikah gelin tarafında olurmuş" dedi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...