Salçanın içinde eroin taşıyan çete çökertildi

/ Kaynak: İHA
Salçanın içinde eroin taşıyan çete çökertildi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Konya polisinin 2 hafta içerisinde yaptığı çalışmalarda 27 kilo esrar ve 2 kilo eroinle yakalanan kurye ve sokak satıcısı 39 kişi tutuklandı.

Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 2 hafta içerisinde yaptığı çalışmalarda 27 kilo esrar ve 2 kilo eroinle yakalanan kurye ve sokak satıcısı 39 kişi tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri uyuşturucu ticaretine aracılık eden kurye ve sokak satıcılarına yönelik yaptığı çalışma sonrası peş peşe baskınlar düzenledi. 2 hafta içerisinde yapılan 15 ayrı baskında 63 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden 27 kilo esrar ile 2 kilo eroin ve çok miktarda uyuşturucu hap ele geçirildi. Bir araca yapılan baskında uyuşturucu maddelerin bir kısmı boya kutusuna konulan salçanın içinde bulundu. Evlere yapılan baskınlarda ise şüpheliler tarafından banyoda eritilmek istenen eroin ele geçirildi. nbsp;Özel Harekat Polisinin desteğiyle evlere yapılan baskınlar ve kuryelerin getirdiği uyuşturucu maddelerin ele geçirildiği araçlara yapılan baskınlarda gözaltına alınan 63 kişi belirli aralıklarla adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 39'u uyuşturucu ticareti yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...