Sakallı ejder ordusu!

Sakallı ejder ordusu!

YAŞAM Haberleri

İngiltere'de 3 evcil sakallı ejder besleyen Ben Whittaker isimli çocuğun 2 sakallı ejderi 91 yumurta yaptı. Hepsinden de yavru çıkmasıyla çocuk şimdi 91 yavruyu besliyor, evde bir sürüngen ordusuyla uğraşıyor.

Bakımlarının zorluğu ve evde yaptıkları tahribat bir yana sakallı ejderler aileye maddi yük de oldu. Barnsley'de Ben'in anne-babası Joanne ve Wayne, her gün bu sürüngenler için 6 sterlinlik (yaklaşık 20 TL) harcama yapıyor.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Joanne Whittaker, "91 yumurtayı görünce şok olduk. Şimdi bir sürüngen ordusuyla mücadele ediyoruz. Biraz büyüyünce yavruları başkalarına vermeye çalışacağız" dedi. nbsp;Sakallı ejderler 30 santim uzunluğuna kadar büyüyebiliyor. Normalde bu kadar çok yumurta yapmıyorlar. Pet shop sahibi Steve Ellis, dükkanında bu hayvanları yetiştirmeye çalıştığını, hiç bu kadar çok yumurtlayananı görmediğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...