Sahte polis gerçeğine yakalandı

/ Kaynak: İHA
Sahte polis gerçeğine yakalandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da, bir kadını telefonla arayıp kendisini polis olarak tanıtan kişi, çöp kutusuna bıraktırdığı parayı alırken güven timleri tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesine bağlı Tepebağ Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Ali Ç. (18), Mecide Ünal (40) isimli bir kadını arayarak kendisinin polis olduğunu söyleyip, "Bankadaki paralarınız terör örgütü PKK tarafından kullanılmakta. Biz bunun için bir operasyon yapacağız. Ancak, paranızı bankadan çekip Tepabağ Ortaokulu'nun yanındaki çöpe bırakmanız gerekiyor" dedi. Bunun üzerine Mecide Ünal, 18 bin 600 Euro parasını bankadan çekip şahsın söylediği çöp kutusuna koydu. Bu arada Gürselpaşa Caddesi'nde devriye atan güven timi ekipleri kadından şüphelenerek takibe başladı. Kadının çöpe birşey koyduğunu gören polis beklemeye başladı. Daha sonra zanlı çöp kutusunun yanına gelerek kadının koyduğu poşeti aldı. Bunun üzerine polisler zanlıyı suçüstü yakaladı. Zanlı emniyete getirilerek sorgulandı. Zanlı kendisinin birşey yapmadığını söyledi. Sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlı Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında serbest bırakıldı. Zanlının daha önce aynı suçtan 6 kaydı bulunduğu öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...