Sahte estetikçi hakkında 5 yıl hapis istemi

Düzenleyen:
Sahte estetikçi hakkında 5 yıl hapis istemi

YAŞAM Haberleri

Estetik yapan kuaför 34 yaşındaki Soner Gülnaz hakkında, 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’nde hemşire olarak çalışan Merve Keleş bir arkadaşının tavsiyesi üzerine kendisini ‘doktor’ olarak tanıtan Soner Gülnaz’a dudak dolgusu yaptırdı.

Kısa süre sonra dudakları şişen Merve Keleş, hastaneye kaldırıldı. Olayın medyaya yansımasının ardından Z.U. (30), Güllü Sel (33) ve eşi Celal Sel de (40), Gülnaz’ın kendilerini de mağdur ettiği gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Sahte estetikçi hakkında 5 yıl hapis istemi

TUTUKLU YARGILANIYOR
Başlatılan soruşturma kapsamında, başka bir suçtan kesinleşmiş hapis cezası bulunan Soner Gülnaz çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

5 YIL HAPİS İSTEMİ
Olayla ilgili soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı iddianamesini hazırladı.

Sahte estetikçi hakkında 5 yıl hapis istemi

Savcı, Gülnaz hakkında ‘Diploması olmadığı halde, menfaat temin etmek amacına yönelik olmasa bile, hasta tedavi eden veya tabip unvanını takınması’ suçundan 5 yıla kadar hapis ve bin güne kadar adli parayla cezalandırılmasını istemiyle 3’üncü Asliye Ceza Mahkemesi’ne dava açtı. Gülnaz, önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkmaya hazırlanırken ‘dolandırıcılık ve yaralama’ suçlarından ise soruşturma sürdürüldüğü belirtildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...