Sahibini ölümünde bile yalnız bırakmadı

/ Kaynak: DHA
Sahibini ölümünde bile yalnız bırakmadı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Şişli'de sokakta yaşayan Muzaffer Aygün metruk bir binada ölü bulundu. Aygün'ün başından bir an bile ayrılmayan köpeği , kimseyi yaklaştırmadı.

Şişli Dolapdere'de metruk bina içinde hareketsiz yatan bir kişiyi görenler durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 62 yaşındaki Muzaffer Aygün'ün öldüğünü belirledi. Aygün'ün köpeği ise başından biran olsun ayrılmadı. Aygün'ün bir yakını haberi alıp metruk binaya geldi. nbsp; Ancak köpek, Aygün'ün yanına yaklaştırmadı. nbsp; Muzaffer Aygün'ün yakını, ölen sahibinin başında bekleyen köpeğe önce sert bir cisimle sonra da kürekle vurarak uzaklaştırmaya çalıştı.

Buna rağmen köpek dışarıya çıkmayıp sahibinin başında beklemeye devam etti. nbsp; Ölümü şüpheli görülen Muzaffer Aygün, savcının nbsp; incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. İnceleme sürerken de Aygün'ün sadık dostu yanındaydı.

nbsp;Sahibini ölümünde bile yalnız bırakmadı
nbsp;Sahibini ölümünde bile yalnız bırakmadı

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...