Sağlık kapıya geldi

Düzenleyen:
Sağlık kapıya geldi

YAŞAM Haberleri

Sokak sokak dolaşarak 450 bin kişiye ulaşmayı hedefleyen sağlık ekibi, bir haftada 15 bin kişiyi ziyaret etti. Ekip, vatandaşın sağlık problemlerinin yanı sıra hastanelerle ilgili şikâyetlerini de dinledi.

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, hazırlanan “Sağlık Bakanımızın Selamını Getirdik” adlı proje kapsamında doktor, hemşire ve sağlık memurunun yer aldığı bir ekip oluşturdu. Ekip, kentin 30 ilçesi ve bin 51 mahallesinde kapı kapı dolaşarak 450 bin kişinin sağlık problemleriyle ilgilenecek. Çat kapı ziyaretler yapan sağlık çalışanları, hastaları kendi evlerinde veya iş yerlerinde tedavi edecek. Bir haftada 15 bin kişiye ulaştıklarını belirten İl Sağlık Müdürü Bediha Salnur “Evde hızlı ve kolay tedavi etmenin yanı sıra onların sağlık alanında yaşadıkları sıkıntılarla ilgili de yardımcı oluyoruz. Vatandaşın hastanelerde yaşadıkları şikâyetlerini dinleyip çözüm buluyoruz. Sağlık yöneticileri ve çalışanları artık daha çok halkın içinde olacak” diye konuştu. Doktorları karşısında görünce şaşıran Osman Kandemir (79) ise “Sağlık ekibi ayağıma kadar geldi, çok hoşuma gitti. Kendilerinden Allah razı olsun her zaman bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...