Sadece kulağını deldirmek istemişti... Bu hâle geldi!

Düzenleyen:
Sadece kulağını deldirmek istemişti... Bu hâle geldi!

YAŞAM Haberleri

29 yaşındaki Amber Rega, kulaklarını deldirmek istedi. Ancak başına gelenler yüzünden hayatı mahvoldu.

29 yaşındaki Amber Rega, kulaklarını deldirmek istedi. Ancak başına gelenler yüzünden hayatı mahvoldu.

4,5 yıl önce kulaklarını deldirten Amber Rega, kulaklarının arkasında yumru oluşmaya başladığını söyledi. Üzüm büyüklüğüne ulaşan yumruların her geçen gün biraz daha büyüdüğünü belirten Rega, artık onlardan kurtulmak için Dr. Sandra Lee'nin kapısını çaldı.

Kulaklarında keloid olan 29 yaşındaki Amber Rega, yıllarca bu şekilde yaşadıktan sonra, onlardan kurtulmaya karar verdi.

4,5 yıl önce kulaklarını deldirtmeyi düşündüğünü söyleyen Rega, kulaklarının arkasında yumru oluşmaya başladığını söyledi.

Üzüm büyüklüğüne ulaşan yumruların her geçen gün biraz daha büyüdüğünü söyleyen Amber Rega, artık onlardan kurtulmak istediğini söyledi.

Çok şiddetli ağrılarının olduğunu ve kulaklarının sürekli ısındığını kaydeden Amber, bu yüzden de Doktor Sandra Lee'nin kapısını çalmaya karar verdi.

Kulaklarını deldirtirken kıkırdaklarının parçalanması üzerine keloid oluştuğunu belirten Amber, bir dermatolog bulduğunu ancak ücreti yüksek olduğu için kulaklarını saklamaya karar verdi.

KELOİD NEDİR?

Keloid, aşırı hücre üretimi sonucunda anormal yara iyileşmesi durumudur. Normalde yaralar iyileşirken iyileşme tamamlandığında doku onarımı durur. Oysa keloidlerde doku onarımı ısrarla devam eder ve bu yüzden iyileşen yara büyümeye başlar. Özellikle yaraların iyileşmesi uzun sürdüğü iltihaplanma, yabancı cisim, yanık gibi durumlarda, cildin gergin olduğu bölgelerde ve bazı ailelerde daha sık görülür.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...