Sadece 40 kilometre sürdü! 3 milyon 700 bin TL ödedi, gerçeği eksperden öğrendi...

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Sadece 40 kilometre sürdü! 3 milyon 700 bin TL ödedi, gerçeği eksperden öğrendi...

YAŞAM Haberleri  / HABER MERKEZİ

Ankara'da bir iş adamı 3 milyon 700 bin TL ödeyerek sıfır kilometre lüks bir araç satın aldı. Aracı sadece 40 kilometre kullandıktan sonra ekspere giden iş adamı öğrendikleriyle şaşkına dönerken, bayiden aldığı cevap ise kendisine ikinci şoku yaşattı. Şaşkına dönen iş adamı, konuyu yargıya taşıdı.

Sadece 40 kilometre kullandı, öğrendikleriyle hayatının şokunu yaşadı... Ankaralı bir iş adamı, 3 milyon 700 bin lira ödeyerek satın aldığı sıfır kilometre aracı ekspere götürdü, öğrendikleriyle şaşkına döndü. Sıfır kilometre aldığı aracı iddiaya göre 'kusurlu' çıktı.

Eksperde aracın sol ön ve arka kapılarının değiştiği tespit edildi. Seri numaraları uymayan kapıların boya mikronu da farklıydı. Birkaç yerden aldığı eksper raporuyla aracı aldığı bayiye giden iş adamı, aldığı cevapla da ikinci şoku yaşadı.

"KUSUR YOK" DEDİLER

Show Haber'in haberine göre; yaşadıklarını anlatan iş adamı şu ifadeleri kullandı: "Getirdik, baktırdık sonuç olarak şok olduk. 2 kapının değişik olduğu söylendi. Kapıların söküldüğü, vidaların oynandığını kendimiz gözlerimizle gördük. Almanya ile yazışıp size neticesini bildireceğiz dediler. 2-3 gün sonra ise aracın herhangi bir kusurunun olmadığını bildirdiler.

Kapıları değişik bir aracı kabul edemeyeceğimizi söyleyip değişim talep ettik ama kabul etmediler. Araçta 400, 500 bin TL'lik bir değer kaybı olur diye düşünüyorum."

Sadece 40 kilometre sürdü! 3 milyon 700 bin TL ödedi, gerçeği eksperden öğrendi...

"HER ARACIN BELLİ BİR SERİ NUMARASI VARDIR"

Eksper ustası ise "Kapımızın 2 civatasında sökme takma tespit ettik. Her aracın belli bir seri numarası vardır. Sağ kapıları uyarken sol kapıların numaralarının uymadığını gördüm. Bunu herkes fark edemez" diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...