Saçlarına yapıştırıcı sürdü bir ay hastane hastane dolaştı, sonunda estetikçinin müdahalesiyle kurtuldu

Düzenleyen:
Saçlarına yapıştırıcı sürdü bir ay hastane hastane dolaştı, sonunda estetikçinin müdahalesiyle kurtuldu

YAŞAM Haberleri

ABD’nin Louisiana eyaletinde 5 çocuk annesi Tessica Brown (40), saçlarını düzeltmek için geçen ay kafasına yapıştırıcı dökmüştü. Tüm saçları yapışan kadın, aseton dökmesine rağmen yapıştırıcıdan kurtulamadı. Hastane hastane dolaşan kadın, derdine derman bulamadı.

Daha fazla acı vermesin diye kadının uzun saç kuyruğu kesildi. Kadın çaresizlik içinde durumunu Tik Tok videosuyla paylaşınca bir anda meşhur oldu. Instagram’da 800.000 takipçi, Tik Tok’ta da 945.000 hayrana kavuşan kadın için yardım kampanyası da başlatıldı ve kısa sürede 20.000 dolar toplandı. California eyaletinin Los Angeles şehrinde estetik cerrahı Dr. Michael Obeng, kadını bu sıkıntıdan kurtarabileceğini söyledi. Kadın, 
Los Angeles’a gitti, Dr. Obeng, Gorilla Glue adındaki yapıştırıcıyı çözmek için tıbbi sınıf yapışkan sökücü, aloe vera, zeytinyağı ve asetondan oluşan özel bir karışım kullandı. 4 saat süren müdahaleyle saçlarındaki yapıştırıcıdan kurtulan kadın, yeniden saçlarını taramanın mutluluğunu yaşadı. Operasyon 12.500 dolara mal oldu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...