Ruhlarının inceliği yardım kolisinde

Düzenleyen:
- Güncelleme:

YAŞAM Haberleri

Aksaray merkezli tahıl depolama sistemleri üreten bir şirketin depremzedelere gönderdiği yardım kolisi yürekleri ısıttı.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat Pazartesi günü 9 saat arayla iki büyük deprem meydana geldi. Pazarcık merkezli 7.7 ve Elbistan merkezli 7.6 büyüklüğündeki depremler 11 ilde ağır yıkım ve can kaybına sebep oldu. Binlerce bina enkaz yığınına dönüşürken altında kalan 42 bin 310 vatandaşımız hayatını kaybetti. Türkiye asrın felaketini yaşarken, yurdun dört bir yanından deprem bölgelerine yardımlar yapılıyor. 

Ruhlarının inceliği yardım kolisinde

BU KOLİ YÜREKLERİ ISITTI

Aksaray merkezli MYSİLO şirketi depremzedelere bin tane soba yolladı. Sobanın içinde yer alan odunlar ise yürekleri ısıttı. Şirketin, çadır kentte kalan vatandaşlara yakacağından erzakına kadar her şeyi düşünerek kolinin içine yerleştirdiği görüldü. MYSİLO, ihtiyaç dahilinde 1000 koli daha gönderebileceğini açıkladı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...