Reyhanlı'daki saldırıda hayatını kaybeden genç kız ile ilgili kahreden detay

Düzenleyen:
Reyhanlı'daki saldırıda hayatını kaybeden genç kız ile ilgili kahreden detay

YAŞAM Haberleri

Afrin'den teröristler tarafından atılan roket, Reyhanlı'da bir eve düştü. Saldırıda hayatını kaybeden 17 yaşındaki Fatma Avlar'ın, roket düştüğü sırada uyuduğu ortaya çıktı.

Reyhanlı'da sınırın Suriye tarafından ateşlenen roketin isabet ettiği 2 katlı evde uyuyan Fatma Avlar, saldırıda hayatını kaybetti, 1 kadın da yaralandı.

İKİNCİ ROKET YAN SOKAĞA DÜŞTÜ
Aynı mahalledeki yan sokağa düşen ikinci roket ise bir evin bahçe duvarına isabet etti. Maddi hasarın meydana geldiği patlamada ölen ya da yaralanan olmadı. Roketlerin düştüğü yerlerde geniş çaplı inceleme yapan polisler, toplanan vatandaşları uzaklaştırdı.

FATMA ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİSİYDİ
Sınır karakollarından ve savaş uçaklarınca roketin ateşlendiği bölgeler yoğun ateş altına alındı. Bu arada roketli saldırıda yaşamını yitiren Fatma Avlar'ın Tayfur Sökmen Anadolu Lisesi öğrencisi olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...