Rektör, hasta kılığında denetlediği kliniğini kapattı

Rektör, hasta kılığında denetlediği kliniğini kapattı

YAŞAM Haberleri

Aydın'da rektör, hasta gibi davranarak üniversiteye bağlı polikliniği denetledi. Personel, elinde sigarayla “Doktorlar bir ay izinli, başka hastaneye gidin” deyince rektör polikliniği kapattı, doktorları sürdü.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Diş Hekimliği Fakültesine bağlı International Dent Care Diş Polikliniği ile ilgili son zamanlarda şikâyetler gelmeye başladı. Bunun üzerine ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir harekete geçti. Rektör, 22 Temmuz’da tebdilikıyafet ederek özel aracıyla Kuşadası’ndaki polikliniğe gitti. Muayene olmak isteyen Aldemir’i elinde sigara ile karşıladığı belirtilen çalışan “Bir aydır doktor yok, izinliler. Başka hastaneye gidin” dedi. Bunun üzerine Rektör, Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi Başhekimi ile görüşerek polikliniğin kapatılması, çalışanlarının da başka yere kaydırılması talimatını verdi.

YENİ DOKTORLARLA AÇILACAK
Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir: Bir aydır hasta bakılmıyor ama klima çalışıyor, elektrik harcanıyor. Ben vatandaşın mağdur edilmesine ve devletin israfa uğramasına karşıyım. Böyle bir şey affedilemez. Yeni doktorlarla en kısa zamanda açacağız.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...