Profesöre su altında şok: Kurtardığı vatoz elektrik verdi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Profesöre su altında şok: Kurtardığı vatoz elektrik verdi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesinden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, geçtiğimiz günlerde Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde dalış yaptı.

Bir süre sonra oltaya takılmış elektrikli vatoz balığına rastladı. Misinayı keserek balığı kurtardı. Balık ise Gökoğlu’nu çarptı. Canını zor kurtaran Gökoğlu, bu anları ise su altı kamerasıyla kaydetti. O anları anlatan Gökoğlu, şunları dedi: Kurşun, kayalıkların arasına sıkışmıştı. Balık, tutsak bir şekilde duruyordu. Oltanın midesinde olduğunu gördük. Ağız bölgesinde olsa elimle çıkarırdım. Bıçakla kestim. Tam ayrılacakken bize özgürlüğünün karşılığında elektrik şoku verdi. Teşekkürünü bu şekilde etti. Hatta kurtardıktan sonra üstümüze de saldırırcasına geldi. O şoku yedikten sonra ister istemez ikincisinden kaçtım. Ne mutlu bize ki, bir canlıyı tabiatına kavuşturduk.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...