Polis meydan savaşına dönecek kavgayı tek sözüyle durdurdu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Polis meydan savaşına dönecek kavgayı tek sözüyle durdurdu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kahramanmaraş'ta TIR sürücüne sopalarla saldıran kadınları gören polis, kavga edenleri cep telefonu kamerasıyla görüntüleyerek, "Herkes arabasına geçsin yoksa kavga edenlerin hepsini çekerim." dedi ve kavgayı bitirdi.

Kahramanmaraş'ta Seyir halindeki TIR'ın sürekli sol şeritte gitmesine sinirlenen hafif ticari aracın sürücüsü C.Ç. ve araç içerisinde bulunan 5 kadın ellerinde sopalarla TIR'ı durdurarak sürücüye saldırmak istedi.

Bu sırada olay yerinden geçmekte olan bir polis memuru, kavga edenleri cep telefonu kamerasıyla görüntüleyerek, "Herkes arabasına geçsin yoksa kavga edenlerin hepsini çekerim" dedi. ve kavgayı bitirdi.

Pazarcık ilçesinde bir polis memuru, sopalarla kavga edenleri herhangi bir güç kullanmadan sadece kameraya çekmekle tehdit ederek ayırdı.

SOPALARLA SALDIRDILAR

İHA'nın haberine göre, D-360 Karayolu, Kartalkaya Bulvarı'nde seyir halindeki TIR'ın sürekli sol şeritte gitmesine sinirlenen hafif ticari aracın sürücüsü C.Ç. ve araç içerisinde bulunan 5 kadın ellerinde sopalarla TIR'ı durdurarak sürücüye saldırmak istedi.

POLİS TEK SÖZÜYLE KAVGAYI BİTİRDİ

Bu sırada olay yerinden geçmekte olan bir polis memuru, kavga edenleri cep telefonu kamerasıyla görüntüleyerek, "Herkes arabasına geçsin yoksa kavga edenlerin hepsini çekerim" dedi. Polis memurunun ısrarlı uyarılarının ardından kalabalık grup kavga etmeyi bırakarak araçlarına binerek uzaklaştılar.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...