Pişkinliğin bu kadarı! Her zaman dövdüğüm gibi dövdüm

Pişkinliğin bu kadarı! Her zaman dövdüğüm gibi dövdüm

YAŞAM Haberleri

İstanbul'da eşini öldüren zanlıdan tüyler ürperten itiraf: "Sopayla dövmedim, her zamanki gibi dövdüm. Hastaneye götürdüm ama kurtulamadı"

Bağcılar'da eşini sopayla döverek öldürdükten sonra tutuklanan zanlı, "Ben sopayla dövmedim. Her zaman nasıl dövüyorsam öyle dövdüm" dedi. Bağcılar, Göztepe Mahallesi'nde önceki gün meydana gelen olayda, 37 yaşındaki Remziye Eripek evinde tartıştığı eşi tarafından sopayla dövülerek öldürülmüştü. Polis olaydan sonra yaptığı soruşturmada Remziye E.'yi dövdükten sonra hastaneye götüren eşi C.E.'yi gözaltına almıştı. Poliste işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye çıkarılan C.E. tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Asayiş şube müdürlüğünde ifade veren C.E.'nin bir süredir işsiz olduğunu, eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşadığı öğrenildi. Olay günü evde yine tartıştıklarını söyleyen C.E., eşini sopayla dövmediğini iddia ederek, "Onu sopayla dövmedim. Her zaman nasıl dövüyorsam öyle dövdüm. Yere düşüp fenalaştı. Onu hemen alıp hastaneye götürdüm. Ancak kurtulamadı. Çok üzgünüm" dediği belirtildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...