Pazarda "kredi kartı" ile alışveriş dönemi

Pazarda "kredi kartı" ile alışveriş dönemi

YAŞAM Haberleri

Adana’da bir pazarcılık yapan esnaf satışlarını arttırmak için kredi kartı ile ödeme seçeneği getirdi. Vatandaşa kolaylık sağlayan uygulama ile satışlar arttı. Hem vatandaşın hem esnafın yüzü güldü.

Semt pazarında yumurta satarak geçimini sağlayan Muhittin Çınar, işlerini arttırmak için pos cihazı aldı. Son aylarda yükselen fiyatlardan dolayı yumurta almakta güçlük çelen müşteriler için kredi kartlı satış başlattı. Kredi katlı ödeme seçeneği ile market kolaylığını vatandaşın ayağına getiren Çınar’ın satışları arttı. Kredi kartı ile pazarda yumurta sattığını görenlerin şaşırdığını söyleyen Çınar, müşterilerinin çoğunun ilk kez bu uygulamayı gördüğünü kaydetti.

Pazarda "kredi kartı" ile alışveriş dönemi

PAZARDAN KREDİ KARTIYLA YUMURTA SATIYOR

Pazarcı Muhittin Çınar, “Müşterilerimiz marketlerde bunun avantaj olduğunu söylüyordu. Bende zaten vergi ödediğim için böyle bir uygulama başlatmayı düşündüm. Şaşıran çok. ‘Yumurtayı pazardan kredi kartıyla mı alacağız?’ diyen de çok. Semtine göre kredi kartı kullanan sayısı da artıyor” dedi. Kredi kartıyla yumurta alanlardan Ali Demir uygulamadan memnun olduğunu belirterek, “Üzerinde nakit parası olmayanlar için çok güzel bir uygulama. Daha önce hiçbir pazarda görmedim. İlk defa burada gördüm” ifadelerini kullandı.

Pazarda "kredi kartı" ile alışveriş dönemi

                                        

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...