Özgecansız ilk bayram

Özgecansız ilk bayram

YAŞAM Haberleri

Tarsus'ta minibüste hunharca katledilen üniversite öğrencisi Özgecan'ın ailesi, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde kızlarının mezarı başına gitti.

Geçen şubat ayında Tarsus'ta minibüste hunharca katledilen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın ailesi, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde kızlarının mezarı başında dua etti. nbsp;Babası Mehmet, annesi Songül, ablası Beste ve kardeşi Barış Ali Aslan, sabah erken saatte Özgecan'ın Mersin Şehir Mezarlığı'ndaki kabrini ziyaret etti. Kederli aileye akrabaları ve vatandaşlar da eşlik ederken, Özgecansız ilk bayramı geçiren Aslan çifti, kızlarının mezarını çiçeklerle donattı. Mehmet Aslan, kızına "meleğim" diye seslendi, Songül Aslan da "Özgecanım" diyerek uzun süre ağladı. nbsp;Ayetler okuyan aileye destek veren vatandaşlar da uzun süre dua etti. Kabrin yanındaki ağaca "Özgecan'ın çığlığını duydunuz mu? Başka canların yanmaması için kadına şiddete son" yazılı pankart asıldı. İHA


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...