Otomobilde manzara keyfi, dehşete dönüştü!

Otomobilde manzara keyfi, dehşete dönüştü!

YAŞAM Haberleri

Bursa'da, Uludağ yoluna şehir manzarası izlemek için çıkan gençlerin içinde bulunduğu otomobil, havanın yağışlı olması nedeniyle kayıp uçuruma yuvarlandı.

Can pazarının yaşandığı kazada itfaiye ve sağlık ekipleri 2'si kız 4 kişiyi güçlükle kurtardı. Ömer E. (19), Fulya T. (19) ve Elif O. (19), Furkan B. (20) yönetimindeki otomobille, nbsp;merkez Osmangazi ilçesi Alacahırka Mahallesi Uludağ Yolu'na şehir manzarası izlemek için çıktı. Furkan B. manevra yaparken, iddiaya göre otomobil kayganlaşan zemin nedeniyle kontrolden çıkarak yaklaşık 30 metre yükseklikten uçuruma yuvarlandı. Kireç Ocakları Mevkisi'nde, kazayı gören vatandaşlar durumu 112 ve İtfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen kurtarma ekipleri halat yardımıyla uçuruma indi. Araçtan dışarıya fırlayan yaralılar, ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra sedyelerle ormanlık alandan taşınarak yol kenarına çıkarılıp ambulanslara konuldu. Muradiye Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...