Otomobil üstündeki tehlikeli yolculuğa 1875 lira ceza geldi

Düzenleyen:
Otomobil üstündeki tehlikeli yolculuğa 1875 lira ceza geldi

YAŞAM Haberleri

Konya'da canlarını hiçe sayarak otomobilin üstünde yatan ve açık kapıda ayakta duran kişilerin tehlikeli yolculuğuna 1875 lira para cezası uygulandı. Araç trafikten men edilerek şahıslar ile ilgili adli işlem başlatıldı.

Geçtiğimiz cuma gece saatlerinde merkez Meram ilçesi Aşkan Mahallesi Evliya Çelebi Caddesi üzerinde çekilen görüntülerde seyir halindeki bir otomobilin üstünde yatan bir kişi ve arka kapı açık bir şekilde ayakta duran bir kişi cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Polis ekiplerinin görüntüleri izleyerek bulduğu araç sürücüsü H.Ö'ye ‘araç dışına yolcu bindirmek ve 2. kez muayene yaptırmamak’ suçundan bin 875 lira cezai işlem uygulandı. Araç üzerinde tehlikeli şekilde yolculuk yapan C.Y. ve M.A. isimli şahıslara da ‘trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek’ten adli işlem başlatılırken, araç trafikten men edildi.

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...