Otomobil hareket halindeyken rahatsızlanınca...

/ Kaynak: İHA
Otomobil hareket halindeyken rahatsızlanınca...

YAŞAM Haberleri  / İHA

Alanya'da direkasiyon başında rahatsızlanan sürücü, önde park halindeki iki araca çarptı sonrada takla attı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde, direksiyon başında rahatsızlanan sürücünün kontrolünü kaybettiği otomobil önce park halindeki iki otomobile çarptı sonra takla attı. Sürücü, ters dönen otomobilin içinde vatandaşlar tarafından çıkarıldı.
Edinilen bilgiye göre, kaza sabah saatlerinde Güllerpınarı Mahallesi Ahmet Tokuş Bulvarında meydana geldi. Mola kavşağında 07 N 3034 plakalı otomobili ile seyir halinde olan 36 yaşındaki Adnan Bozkurt, direksiyon başında fenalaştı. Otomobilinin kontrolünü kaybeden Bozkurt, önce park halindeki 07 GR 165 ve 34 UA 7440 plakalı otomobillere çarptı sonra da takla attı. Kazada, iki otomobilde maddi hasar meydana gelirken, takla atan otomobilin sürücüsü Adnan Bozkurt da araç içerisinden vatandaşlar tarafından çıkarıldı. Kaza yerine çağrılan 112 sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan sürücü, ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaza sonrası ters dönen otomobil vatandaşlar tarafından düzeltildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...