Otomobil elektrik direğine çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Otomobil elektrik direğine çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Manisa'da seyir halinde olan otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek önce elektrik diğreine ardından duvara çaprtı. Kaza 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Gece saatlerinde gerçekleşen kazada, F.A. (25) sürdüğü otomobilde direksiyon hakimiyetini kaybetti ve elektrik direğine çarptı. Ardından hızını alamayan otomobil duvara çarptı. Kazada sürücü F.A. ağır yaralanırken, otomobilde bulunan F.A.(27) ve C.G. (26) hafif yaralandı. 

25 YAŞINDAKİ SÜRÜCÜ ÖLDÜ

Yaralılar çevrekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri geldi. Sağlık ekipleri başta ağır yaralı olan sürücü ve diğer 2 yaralıyı  Manisa Şehir Hastanesi'ne kaldırdı. Otomobil sürücüsü 25 yaşındaki F.A. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

F.A'nın cenazesi otopsi için Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili ekiplerin yürüttüğü soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...