Otomobil aniden alev aldı! Yangın ormana sıçramadan söndürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Otomobil aniden alev aldı! Yangın ormana sıçramadan söndürüldü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Mersin’in Erdemli ilçesinde seyir halindeki bir otomobil yanmaya başladı. Otomobilden çıkan alevler, ormana sıçramadan arazöz ekipleri tarafından söndürüldü.

Mersin’in Erdemli ilçesine bağlı Karahıdırlı Mahallesi’nde yaşanan olayda, içerisinde 5 kişinin bulunduğu otomobil aniden alev aldı.

OTOMOBİLİN İÇERİSİNDE 5 KİŞİ VARDI

İçerisinde 5 kişinin bulunduğu otomobilin motor kısmı, Tömük - Hacıalanı yol güzergahında seyrederken alev aldı. İddiaya göre sürücü otomobili durdurarak yolcuların dışarıya çıkmasını sağladı. Herkes çıktıktan sonra alevlerin kapladığı otomobil geri geri giderek yaklaşık 70 metre sonra yol kenarında ormanlık alanda bir ağaca çarparak durdu.

EKİPLER MÜDAHALE ETTİ

İhbar üzerine Erdemli Orman İşletme Müdürlüğüne ait bölgede konuşlu arazöz ekipleri olay yerine gelerek yanan otomobil ve çevresine köpüklü su ile müdahalede bulundu. Zamanında müdahaleyle yangın büyümeden söndürüldü. Olayla ilgili başlatılan inceleme ise sürüyor.

Otomobil aniden alev aldı! Yangın ormana sıçramadan söndürüldü

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...