Otobüs durağa daldı: 3 yolcu yaralandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Otobüs durağa daldı: 3 yolcu yaralandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli’nde ara sokaktan çıkan otomobile çarparak otobüs durağına dalan otobüs durakta bekleyen 3 yolcuya çarptı. Otobüsün altında sıkışan 3 yolcu itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

 

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde İstasyon Mahallesi Marmaray Durağında meydana gelen olayda N.Z.Ç idaresindeki halk otobüsünün sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek ara sokaktan çıkmakta olan hafif ticari araca çarptı. Çarpışmanın etkisiyle hafif ticari araç yolun karşı şeridine savrulurken otobüs ise durağa çarparak durabildi. Durakta bekleyen 3 yolcu ise otobüsün altında sıkıştı.

Otobüs durağa daldı: 3 yolcu yaralandı

“ÇOK SÜRATLİYDİ”

Kazanın şokuyla otobüs şoförü önce kaçtı sonra olay yerine tekrar döndü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Otobüsün altında sıkışan vatandaşlar itfaiye ekiplerinin çabalarıyla çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralanan 3 vatandaştan ikisi Farabi Hastanesi’ne bir tanesi ise Fatih Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Hafif ticari aracın sürücüsü olan Mehmet Yerlikaya kazayı, “Çok süratliydi. Ben ara sokaktan çıktım. Hiç fren yapmadan üzerime doğru gelip bana çarptı. Sonra da kaçtı” sözleriyle anlattı.

Otobüs durağa daldı: 3 yolcu yaralandı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...