Oto yıkamacının korkunç ölümü!

/ Kaynak: DHA
Oto yıkamacının korkunç ölümü!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Edirne'de araç yıkadıktan sonra elektrik kablolarını toplarken akıma kapılan oto yıkamacı Kubilay Engin feci şekilde can verdi.

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde araç yıkadıktan sonra elektrik kablolarını toplarken akıma kapılan oto yıkamacı 59 yaşındaki Kubilay Engin kaldırıldığı hastanede öldü.  Olay, Büyük Cami Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerindeki bir oto yıkamacıda meydana geldi. İddiaya göre kendisine ait işyerinde bir aracı yıkayan Kublay Engin, ıslak zeminde elektrik kablolarını topladığı sırada akıma kapıldı. Aracını almak üzere yıkamacıya gelen bir müşteri tarafından yerde hareketsiz yatarken bulunan Engin, çağrılan ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kublay Engin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hastane morguna konulan Engin'in cesedi, savcı ve polisin incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. 


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...