Otizmli çocuğun sesinden rahatsız olan komşudan akılamaz hareket: Bıçakla kapıya dayandı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Otizmli çocuğun sesinden rahatsız olan komşudan akılamaz hareket: Bıçakla kapıya dayandı

YAŞAM Haberleri  / AA

Denizli'de otizmli çocuğun sesinden rahatsız olduğunu ileri sürerek elinde bıçakla komşusunun kapısına dayanan adam bir başka komşu tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde bir kişinin ''Baba elinde bıçak var, baba'' dediği duyuluyor. Otizmli çocuğun dedesi, saldırgan komşusunun daha önce de bir kaç kez çirkin hareketlerde bulunduğunu belirterek "Susturun artık çocuğu, ben rahatsız oluyorum" diyerek bağırıp küfrettiğini ileri sürdü.

Denizli'nin Tavas ilçesinde yaşayan bir otizmli çocuğun ailesi, çocuğun sesinden rahatsız olduğunu ileri sürerek elinde bıçakla kapıya gelip hakaret ettiği iddiasıyla üst komşuları hakkında şikayetçi oldu. Olay anı, bir başka komşu tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde bir kişinin ''Baba elinde bıçak var, baba'' dediği duyuluyor.

İlçede butik işleten Ahmet Ç, 30 Kasım'da, biri otizmli olan torunları ile ailece bir yakınlarının nişanına gitmek üzere hazırlandıkları sırada üst komşunun çocuğun sesinden rahatsız olduğunu ileri sürerek elinde bıçakla kapıya dayandığını ve kendilerine hakaret ettiği iddiasıyla polisi aradı.

SERBEST KALDI
Cemal D, olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelinin, Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...