Ot toplarken fark ettiler: Ormanlık alanda insan kafatası ve kemikleri bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ot toplarken fark ettiler: Ormanlık alanda insan kafatası ve kemikleri bulundu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Gümüşhane'de ormanlık alanda ot toplayan köylüler, insan kafatası ve kemikleri buldu. Olay sonrası bölgede ekipler tarafından başlatılan çalışmada insan kıyafetlerine de rastlandı. Kafatası ve kemiklerin bölgede 2015 ve 2021 yıllarında kaybolan iki kişiye ait olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesine bağlı Uçtaş köyünde bulunan ormanlık arazide ot toplayan vatandaşlar, insan kafatası ve kemikleri buldu.

Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, kafatası ve kemiklerin bulunduğu alanda çalışmalara başladı.

İKİ İHTİMAL ÜZERİNDE DURULUYOR

Jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin bölgedeki kafatası ve kemikler üzerindeki çalışmaları sürerken kafatası ve kemiklerin kime ait olabileceği tartışma konusu oldu.

Kemiklerin, bölgede daha önce 24 Kasım 2015 tarihinde kaybolan ve uzun aramalar sonucunda bulunamayan sara hastası Hasan Germiç'e ait olabileceği iddia edildi.

Bir diğer ihtimal ise kemiklerin 6 Haziran 2021 tarihinde kaybolan zihinsel engelli Hacı Burhan Meral’a ait olabileceği.

İNSAN KIYAFETLERİ BULUNDU

Kafatası ve kemiklerin bulunduğu alanda çalışmalarını sürdüren ekipler, bölgede insan kıyafetlerine rastladı.

Bölgedeki vatandaşları korkutan olayla ilgili inceleme sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...