Osmaniye’de pazar yerlerinde koronavirüs denetimi

Düzenleyen:
Osmaniye’de pazar yerlerinde koronavirüs denetimi

YAŞAM Haberleri

Sağlık Bakanlığı’nca açıklanan koronavirüs haritasında kırmızı renkle çok yüksek riskli iller arasında gösterilen Osmaniye’de semt pazarlarında korona denetimi yapıldı.

Dinamik Denetim Modeli çerçevesinde kırmızı renkle çok yüksek riskli gösterilen Osmaniye’de koronavirüs denetimleri aralıksız devam ediyor. Sem pazarlarında yapılan denetimlere katılan Vali Erdinç Yılmaz, Pazar esnafı ve alışverişe gelen vatandaşlara maske, mesafe konusunda uyarılarda bulunarak tedbirleri gevşetmemelerini söyledi.

Denetimlerin ardından açıklama yapan Vali Erdinç Yılmaz, “Her gün aralıksız sürdürdüğümüz denetimlerimizi sem pazarında yaptık. Esnaf ve vatandaşlarımızla görüştük. Kurallara büyük oranda uyulduğunu ama az sayıda da olsa kurallara uymayan vatandaşlarımızın olduğunu görüyoruz. Kurallara uyulmadığı takdirde maalesef virüsün yayılması devam ediyor. Vatandaşlarımızdan bir kez daha önemle rica ediyorum maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uyalım. Salgın sürecinde ev ziyaretlerimizi erteleyelim, taziyelerimizi telefonla iletelim. İnanıyoruz ki herkes destek olursa bu mücadeleyi başarıyla sonuçlandıracağız” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...