Ordu'da paraşütçü denize çakıldı

/ Kaynak: AA
Ordu'da paraşütçü denize çakıldı

YAŞAM Haberleri  / AA

Ordu'da 29 Ekim etkinlikleri kapsamında 550 metre yüksekten atlayan yamaç paraşütçüsü denize düştü. Paraşütçü, hava şartları nedeniyle 1 saatte kurtarıldı.

Bir grup paraşütçü, 29 Ekim etkinlikleri kapsamında Boztepe'ye çıkarak atlayış gerçekleştirdi. Yaklaşık 10 paraşütçünün peş peşe atlamasından bir süre sonra Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Güreş Eğitim Merkezi'nde memur olan 26 yaşındaki Emren Çeçe'nin paraşütü, rüzgarın ters esmesiyle bir anda sürüklenmeye başladı.


Rüzgarın daha da şiddetlenmesi üzerine Emren Çeçe, kıyıdan yaklaşık 200 metre uzaklıkta denize düştü. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar olayı 112, polis ve AFAD ekiplerine bildirdi.


Bir süre sonra deniz kıyısına gelen polisler, Emren Çeçe'nin kurtarılması için çalışma başlattı.


Bu sırada Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz ile bazı vatandaşların kıyafetlerini çıkartarak denize girdikleri görüldü ancak denizin dalgalı olması üzerine vatandaşlar Emren Çeçe'ye yaklaşık 1 saat boyunca ulaşamadı.


Daha sonra bölgeye sevk edilen emniyete bağlı dalgıç ekiplerinin denize girmesiyle Emren Çeçe, uzun uğraşlar sonucunda kıyıya çıkarıldı.

nbsp;Ordu'da paraşütçü denize çakıldı


Çeçe, kıyıda yapılan ilk müdahalenin ardından 112 ekiplerince Ordu Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Emren Çeçe'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Ordu'da paraşütçü denize çakıldı

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...