Onlarca kişinin canını hiçe saydılar! Hırsızlar, rayları çaldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Onlarca kişinin canını hiçe saydılar! Hırsızlar, rayları çaldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kırklareli'nde facianın eşiğinden dönüldü. Hırsızlar tarafından rayların çalındığını gören demiryolu çalışanları, büyük bir kazanın önüne geçti. Zanlılar, yakalanırken 250 bin TL değerindeki raylar da ele geçirildi.

Kırklareli Kavaklı beldesinden geçen demiryolu hattındaki raylar hırsızların hedefi oldu. Zanlılar, yaklaşık 250 bin TL değerindeki rayları çalıp kayıplara karıştı. Olayla ilgili çalışma başlatan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Kayıtlarda, hırsızların gece yarısı iki araçla gelip rayları götürdüğü tespit edildi.

Onlarca kişinin canını hiçe saydılar! Hırsızlar, rayları çaldı

RAYLAR, ZANLILARIN İŞ YERLERİNDEN ÇIKTI

Jandarma dedektifleri, suç-zaman ve suçlu-mekan analizi yaparak şüphelileri belirledi. Hırsızlıktan sabıkaları olan Y.Y, Y.B, S.Y, Ö.B. ve M.P. kısa sürede yakalandı. Raylar, şahısların Pınarhisar ve Kavaklı beldesindeki iş yerleri ile ikametlerinde ele geçirildi. Raylar, Devlet Demir Yolları yetkililerine teslim edildi.

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...