OMÜkurumsal kimlik klavuzu hizmete sunuldu

/ Kaynak: CHA
OMÜkurumsal kimlik klavuzu hizmete sunuldu

YAŞAM Haberleri  / CHA

Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde (OMÜ) kurumsallaşma çalışmalarına rehberlik edecek olan 'OMÜ Kurumsal Kimlik Kılavuzu' tamamlanarak hizmete sokuldu.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde (OMÜ) kurumsallaşma çalışmalarına rehberlik edecek olan 'OMÜ Kurumsal Kimlik Kılavuzu' tamamlanarak hizmete sokuldu. nbsp;Bir kurumun, faaliyetlerini kişilerin varlığına bağımlı olmadan sürdürebilmesi ve geliştirebilmesi için kurumsallaşması gerektiğini belirten OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, bu kapsamda OMÜ'de kurumsallaşmaya yönelik çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü kaydetti. Kurum içinden ve dışından sağlanan geniş bir katılımla üniversitenin, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından 2009-2013 yılı Stratejik Plan çalışmasının tamamlandığını hatırlatan Akan, 2014-2018 yılı çalışmalarının ise halen devam ettiğini söyledi. Kalite Geliştirme ve İzleme Birimi tarafından her yıl Özdeğerlendirme raporu ve İyileştirme Eylem Plan raporu hazırlandığını ifade eden Prof. Dr. Hüseyin Akan, "Özdeğerlendirme raporunda, kurumun iyileştirmeye açık alanları tespit edilmekte ve aynı zamanda Stratejik Plan'ın yıllık takibi yapılmaktadır. Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Kurulu tarafından tespit edilen iyileştirmede öncelikli alanlar Stratejik Plan'a ve İyileştirme Eylem Planı Raporu'na kaynak oluşturmaktadır. İç Kontrol Sistemi Eylem Planı doğrultusunda da bir ekip kurularak üniversitemiz birimlerinde kapsamlı analizler yapılmış, belirlenen faaliyetler yönergeler ve iş akış süreçleri şeklinde tanımlanmıştır. Tüm bu çalışmalar web sayfası üzerinden hem personelimizin hem de diğer paydaşlarımızın bilgisine sunulmuştur. Bugün OMÜ'de kurumsallaşma çalışmalarına rehberlik edecek olan 'OMÜ Kurumsal Kimlik Kılavuzu'da Rektörlük Basın Yayın Birimimiz tarafından hazırlanarak tamamlanmış ve www.omu.edu.tr adresindeki web sayfamızda yerini almıştır. OMÜ Kurumsal Kimlik Kılavuzu; Temel Öğeler, Kurumsal Uygulamalar, Tanıtım Malzemeleri ve Elektronik Yayınlar olmak üzere 4 ana başlık altında toplanmıştır." diye konuştu.

YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...