Ömer Çelik üniversiteyi kazanan garsonlarla bir araya geldi

/ Kaynak: İHA
Ömer Çelik üniversiteyi kazanan garsonlarla bir araya geldi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da garson olarak çalışırken, sınava hazırlanarak üniversiteyi kazanan 2 genç, kendilerine destek olan Ömer Çelik'e teşekkür etti.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Kurban Bayramı vesilesiyle memleketi Adana'ya gelir gelmez burs verilmesine yardımcı olduğu üniversite öğrencileri ile bir araya geldi. Bir kebap salonunda garson olarak çalışırken, aynı zamanda sınava hazırlanarak İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'ni kazanan Ramazan Eren ile Afyon Kocatepe Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği'ni kazanan Tolga Turhan desteklerinden dolayı Bakan Çelik'e teşekkür etti. Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Bakan Çelik, bu şartlarda bulunan öğrencilere desteklerinin süreceğini belirtti. nbsp;Görüşmede hazır bulunan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş da, "Adanalı başarılı öğrencilerimizin burs alabilmelerini sağlayan Kültür ve Turizm Bakanımız Ömer Çelik'e ve 11 başarılı öğrencimize burs imkanı veren Sayın Başaran Ulusoy'a teşekkür ediyoruz" dedi. nbsp;
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...