Öğretmenlere yeni önlük

Düzenleyen:
Öğretmenlere yeni önlük

YAŞAM Haberleri

Öğretmenlerin rol model olduğunu belirten Bakan Selçuk “Önlük sadece bir kıyafet değil, ustalığın simgesi” ifadelerini kullandı.

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Üsküdar'daki Adile Sultan Kasrı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulunda yeni öğretmen önlüklerini tanıttı.  Uygulamaya dair konuşan Selçuk “İstanbul, pilot ilimiz. Birinci dönemin bitimine kadar çalışma devam edecek. Talep gelirse revizyonlar yapılıp ikinci döneme hazır hâle getirilecek” dedi. Öğretmenin giyimi ve davranışlarıyla rol model olduğunu belirten Selçuk “Önlük aslında sadece bir kıyafet değil, ustalığın simgesi. Bütün öğretmenlerimizin kullanımına yönelik bir mecburiyetimiz elbette yok” ifadelerini kullandı. Yeni önlükler, dünyaca tanınan modacı kız kardeşler Ayşe ve Ece Ege tarafından üç ayrı model olarak tasarlandı. İSTANBUL 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...