Öğrencilerle dolu dolmuşa kurşun yağdırdı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Öğrencilerle dolu dolmuşa kurşun yağdırdı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bolu'da yol verme kavgasında silahına sarılan taksi sürücüsü içinde 13 öğrencinin bulunduğu dolmuşa ateş açtı. Dolmuştaki öğrenciler büyük korku yaşarken, taksi sürücüsü gözaltına alındı.

Gerede ilçesinde öğrencileri taşıyan dolmuş sürücüsü Mustafa T. ile taksi sürücüsü Murat Y. arasında yol verme kavgası yaşandı.

Aracıyla defalarca dolmuşun önünü kesen Murat Y., daha sonra içinde 13 lise öğrencisinin bulunduğu dolmuşa tabancayla 2 el ateş etti.

Murat Y.’nin silahından çıkan mermilerden birisi dolmuşun şoför kapısına, diğeri ise dolmuşun orta camının çerçevesine isabet etti.

ÖĞRENCİLER BÜYÜK ŞOK YAŞADI

Olayın ardından taksi sürücüsü Murat Y., kaçarken, büyük korku yaşayan dolmuş sürücüsü ve öğrenciler, taksi sürücüsünden şikayetçi olmak için ilçe emniyet müdürlüğüne gitti. İhbar üzerine çalışma başlatan ekipler, taksi sürücüsü Murat Y.’yi yakalayarak gözaltına aldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...